Bel ons nu +32 (0)12 21 47 74

Zonnepanelen

Duurzame Elektriciteit

Jammer genoeg gaan, net zoals de brandstofprijzen, ook de elektriciteitsprijzen langzaam maar zeker de hoogte in.

De toekomst ligt bij een duurzaam gebruik van onze aarde en de energie die zij ons kan bieden, daar is ook Dak- & Zinkwerken Widar van overtuigd.

Daarom nemen wij onze verantwoordelijk en bieden wij u binnenkort ook zonnepanelen aan.  Zo maakt u van uw dak een energiecentrale!

Elke dag weer werpt de zon haar licht op de aarde en dat licht kunnen we gebruiken om elektriciteit op te wekken. Dit heet het fotovoltaïsch effect. Met fotovoltaïsche zonnepanelen kunt u op een milieuvriendelijke manier uw eigen elektriciteit produceren.

Fotovoltaïsche Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn samengesteld uit vele zonnecellen. De hoeveelheid licht die deze panelen omzetten in stroom is afhankelijk van:

  • het aantal zonnecellen per paneel : hoe meer cellen hoe meer vermogen
  • de soorten zonnecellen : er zijn drie soorten zonnecellen
  • de hoeveelheid licht dat op de panelen valt : dit hangt af van de hellingsgraad, de schaduw en ventilatie

Met zo’n reeks zonnepanelen op uw dak, kan u zelf voor een groot deel in uw elektriciteitsbehoefte voorzien. Via een omvormer wordt de opgewekte gelijkstroom van de fotovoltaïsche-modules omgezet naar 230 Volt wisselstroom, zodat de installatie op uw bestaande verdeelkast kan worden aangesloten. Zo hoeft zelfs uw elektrische bekabeling niet te worden aangepast!

Partnership

Als dakwerker hebben wij reeds jaren ervaring in het plaatsen van zonnepanelen op hellende en platte daken, toen wij besloten om samen met 2 venoten, een electrieker en een projectmanager, een nieuwe firma op te richten teneinde U een totaalservice te bieden bij de levering, plaatsing en aansluiting van fotovoltaïsche zonnepanelen.

Voor meer info:  www.solar-eco-invest.be