Bel ons nu +32 (0)12 21 47 74

Renovatie

De juiste partner

Bij Dak- & Zinkwerken Widar J.C. bent u aan het juiste adres voor renovaties van of aan uw dak.
Feitelijk doen wij met hetzelfde gemak alle soorten daken, waarbij we ook een groot aanbod hebben in verschillende soorten PVC oversteken.

Alle werken, of deze nu groot of klein zijn, kunnen worden uitgevoerd door ons toegewijde team.

Methode

Na uw aanvraag van een offerte, komen wij ter plaatse om de toestand en de mogelijkheden van uw dak te na te gaan en dit met u te bespreken. Dit houdt in dat we de conditie van de houten dakconstructie, de dakgoten, de eventuele dakramen en de mogelijkheden voor isolatie bekijken.

Bij onze renovatie nemen we alle vergunningen en maatregelen in verband met de veiligheid vóór de aanvang van de werken voor onze rekening.

Onze dakrenovatie start met het plaatsen van een onderdak. Dit moet waterdicht en onrotbaar, maar toch dampdoorlatend zijn.

Op het onderdak plaatsen we vervolgens tengels en panlatten waarop de uiteindelijke dakbedekking rust.

Deze werkwijze zorgt voor een betere ventilatie onder het dak. Voor de dak- en tegelpannen verkiezen we steeds de beste merken die tevens een ruim aanbod in kleur en vormgeving aanbieden.

Merken en mogelijkheden

Voor veel van onze werken gebruiken wij Unidek platen: zie hun website voor meer informatie!

Indien u dit wenst, vernieuwen we samen met de dakbedekking ook het lood en zinkwerk en wij kunnen u ook helpen als het om gevelbekleding of sidings gaat. Vraag ons daarvoor gewoon even naar de mogelijkheden.

Tenslotte plaatsen we de dakramen, steeds van het merk Velux.

Dankzij de jarenlange ervaring bent u daarbij altijd verzekerd van een perfect resultaat. Ook geven wij graag advies bij alle renovaties en herstellingen.

Uiteraard krijgt u 10 jaar garantie op het werk en 30 jaar op de gebruikte materialen.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende prijsofferte, wij zijn in heel Limburg en omstreken actief!