Bel ons nu +32 (0)12 21 47 74

Platte Daken

Specialisatie

Als wij van Widar J.C. één specialiteit mogen aanwijzen, dan zijn het de platte daken.

Bij platte daken gebruikt u de grondoppervlakte op uw bovenverdieping optimaal. En geeft u uw pand een strakke look. Bovendien is een plat dak meestal ook iets goedkoper dan een hellend dak. Dakwerken Widar is uw specialist in dakwerken aan platte daken! Schakel ons in voor de:

  • plaatsing van platte daken
  • renovatie van platte daken

Bij platte daken vindt regenwater iets moeilijker zijn weg naar de riolering. Daarom is het uiterst belangrijk dat de dakconstructie correct is aangelegd.

Onze jarenlange ervaring zorgt dat wij steeds een perfect afgewerkt plat dak kunnen opleveren, ongeacht de omvang of de gebruikte materialen.

Methode

En wist u dat er ook bij platte daken de mogelijkheid is om het dak te isoleren? In deze gevallen wordt dan eerst een isolatie op het dak gelijmd waarover vervolgens het bekende EPDM gelegd wordt.

De I.R.S-EPDM producten danken hun succes aan een unieke combinatie van eigenschappen en voordelen.

Dankzij de specifieke samenstelling garanderen onze producten een onovertroffen weerstand tegen UV-stralen, ozon en tegen extreme weersomstandigheden.

Het bijzondere gevolg van dit alles is een uiterst duurzaam membraan met een verwachte levensduur van 40 tot 50 jaar! Onze oudste productreferenties dateren inmiddels van de jaren 60.

Deze daken liggen er nog steeds probleemloos bij!

Enkel Voordelen

Uw plat dak laten isoleren? Of uitrusten met een lichtkoepel? Voor ons is geen klus te hoog gegrepen.

Aan Dakwerken Widar vertrouwt u het moeilijkste huzarenstukje met een gerust hart toe.

Er zijn dan ook honderden privépersonen die op ons vertrouwden voor alles wat te maken heeft met daken leggen. Wordt u de volgende? Dan beloven we ook ú een samenwerking die van een leien dakje loopt.