Bel ons nu +32 (0)12 21 47 74

Nieuwbouw

Evolutie

Nieuwbouwwoningen hebben sedert het ontstaan van onze firma enorme gelaatsveranderingen ondergaan, zowel in omvang en uitzicht.
Neem daarbij de inspanningen van de fabrikanten van bouwmaterialen, ramen in alu, enz… die met alle mogelijke modellen en kleuren op de markt aanwezig zijn, waardoor het voor de bouwers soms moeillijk wordt om de gepaste model-en kleurcombinatie te vinden.
Ook in daken voor nieuwbouw hebben wij in de loop der jaren tal van referenties in de streek waarvan wij er enkele voorstellen in onze fotogallerij.

Altijd naar wens van de klant

Dat is het credo bij Dak- & Zinkwerken Widar J.C., om wat voor dak het ook gaat. Wij voeren onze werken altijd precies zo uit als u in gedachten heeft. Of het daarbij nu gaat om een normaal hellend dak, een plat dak, of misschien juist om een piramidedak, zadeldak of wolfsdak is ons om het even. Geïsoleerd, met of zonder dakkapellen of lichtkoepels, pannen of leien, oversteek, dakgoot: Onze daken zijn steeds afgewerkt tot op de hoogste graad en wij voeren al uw werken met dezelfde ervaring en toewijding uit.

Is uw huidig dak nog niet meteen toe aan een volledige vernieuwing, dan kan u ons ook inschakelen voor een complete dakrenovatie.

Alle soorten en maten... overal!

Bij Dakwerken Widar J.C. werken wij vooral met materialen van Koramic, maar uiteraard heeft u als klant het laatste woord over de pannen die we op uw dak leggen.

Zo kunnen ook natuurleien en leien daken van Eternit door ons geplaatst worden, net wat u wilt. Wij zijn in heel Limburg en omstreken voor u actief en geven u graag een gratis prijsofferte.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om direct een vrijblijvende offerte aan te vragen.