Bel ons nu +32 (0)12 21 47 74

Dakisolatie

Expertise

Ook als het op het isoleren van uw dak aankomt hoeft u niet verder te zoeken, Dak- & Zinkwerken is daarvoor dé expert.

Het isoleren van uw dak kan belangrijk zijn omdat het u een flinke besparing op uw energierekening kan opleveren.

Dakisolatie? Goed voor uw portemonee!

Het is cruciaal om uw huis goed te isoleren om warmteverlies zo veel mogelijk te beperken. Het grootste deel van de verwarming van de doorsnee woning verdwijnt immers door muren, ramen, dak en vloeren, waarbij het verlies via het dak gemakkelijk 30% en meer bedraagt.

Door degelijk te isoleren kunt u dus enorm veel besparen op uw energiefactuur. Een goede thermische isolatie laat bovendien uw woning toe om te beantwoorden aan de hedendaagse bouwnormen opgelegd door de overheid. Zo houdt u uw woning ’s zomers heerlijk fris. En ’s winters lekker warm. Dat betekent dan: minder stoken. Goed voor uw portemonnee én het milieu.

Dakwerken Widar levert uitstekende isolatiemogelijkheden voor uw hellend dak. Wij werken bijvoorbeeld met glaswolplaten, die speciaal ontworpen zijn voor de isolatie tussen kepers en regelwerk van daken. Dankzij de grote elasticiteit en het schitterende mechanische gedrag van dit type isolatiemateriaal kan dit gemakkelijk tussen de balken vastgeklemd worden.

 

Dakisolatie: Professionele Uitvoering

Uw dakisolatie bewijst pas haar nut, als ze vakkundig geplaatst is. Doe daarom een beroep op Dakwerken Widar. Wij isoleren volgens de regels van de kunst en gebruiken daarvoor:

  • Rotswol – Een anorganisch materiaal dat ontstaat uit vulkanisch gesteente. We vertrouwen hiervoor de degelijke dekens van het topmerk Rockwool.
  • PIR – Het kunststofmateriaal polyisocyanuraat dat vaak voorkomt in de vorm van platen. We werken hiervoor met de kwaliteitsproducten van het gerenommeerde merk Recticel.
  • Glaswol van Ursa
  • PUR
  • Isolatiesystemen van Isover

Hellend of plat dak? Een dakisolatie is áltijd mogelijk.

Wist u dat u uw groene investering mag inbrengen bij de belastingen? En in sommige gevallen ontvangt u voor uw dakisolatie ook premies: informeer snel.